Za vrhunske kolače i torte parfe krema je savršen odabir. Zahvaljujući Dolceli, nekoć mukotrpna priprema danas je olakšana Dolcelinim izborom parfe krema tako da i najzahtjevnije slastice postaju uvijek uspješne i jednostavne za pripremu, a okusom i izgledom zanosne i za najsvečanije prilike.
Lagana krema okusa vanilije uglavnom je ugljikohidratan proizvod koji kao komponentu bjelančevina sadrži mliječne bjelančevine, a masti u obliku biljnih masnoća. Bojila su isključivo prirodna.
Ukratko...
Lagana krema od vanilije • Za vrhunske kolače i torte
U 6 dl hladnog mlijeka dodajte sadržaj vrećice. Električnom miješalicom lagano promiješajte te nastavite miješati 4 minute (najvećom brzinom). Kremu odmah nanesite na podlogu za tortu ili kolač, oblikujte i ostavite u hladnjaku jedan sat. Ukrasite po želji.
šećer, obrano mlijeko u prahu, jestiva želatina (goveđa), potpuno hidrogenirana biljna mast (kokos, palma), glukozni sirup, modificirani škrob, emulgator (E 472a), mliječne bjelančevine, bojilo (beta-karoten, ekstrakt paprike). Može sadržavati pšenicu i jaja.
- Čuvati: na suhom i hladnom mjestu mjestu.
- Trajanje: 12 mjeseci.
- Pakiranje: 180 g.
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 442 kcal / 1848 kJ |
---|---|
Masti | = 12 g |
- zasićene masne kiseline | = 11 g |
Ugljikohidrati | = 71 g |
- šećeri | = 60 g |
Bjelančevine | = 14 g |
Sol | = 0.25 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Dolcela
- Dolcela mješavine i kreme za kolače
- Mješavine za kreme
- TIP PROIZVODA
- Slastice
- Pripomoć za pripremu slastica
- OBROK
- Ručak
- Međuobrok
- Večera
- STUPANJ PRIPREME
- Polugotovo
- OKUS
- Slatko
- GLAVNI SASTOJAK
- Ostalo