Na 950 metara nadmorske visine, u idealnim prirodnim uvjetima, tijekom 95 dana pomnog soljenja, dimljenja, sušenja i zrenja, nastaje Majstorova panceta. Baština je to dalmatinskoga kraja, znanje prenošeno s koljena na koljeno, a rezultat je idealan omjer masnog i mesnog tkiva. Mirisna, savršeno slana i slasna, jednostavno neodoljiva. Dobar tek!
Ukratko...
Dimljeno prirodnim dimom • S morskom soli • Bogato proteinima
Značajke proizvoda
![](https://piovariations.cdn.podravka.net/10c94696-d9af-11eb-8eb0-d60ebcefd092/v/80b05330-a425-11e9-bd08-428d8064809a/300x300-80b05506-a425-11e9-8229-428d8064809a.png)
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 431 kcal / 1811 kJ |
---|---|
Masti | = 35.9 g |
- zasićene masne kiseline | = 16.4 g |
Ugljikohidrati | = 2.5 g |
- šećeri | = 0 g |
Bjelančevine | = 25.9 g |
Sol | = 5.7 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |