Na 950 metara nadmorske visine, u idealnim prirodnim uvjetima, tijekom 95 dana pomnog soljenja, dimljenja, sušenja i zrenja, nastaje Majstorova panceta. Baština je to dalmatinskoga kraja, znanje prenošeno s koljena na koljeno, a rezultat je idealan omjer masnog i mesnog tkiva. Mirisna, savršeno slana i slasna, jednostavno neodoljiva. Dobar tek!
Ukratko...
Dimljeno prirodnim dimom • S morskom soli • Bogato proteinima
Značajke proizvoda
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 431 kcal / 1811 kJ |
---|---|
Masti | = 35.9 g |
- zasićene masne kiseline | = 16.4 g |
Ugljikohidrati | = 2.5 g |
- šećeri | = 0 g |
Bjelančevine | = 25.9 g |
Sol | = 5.7 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |