Napoletana umak

Napoletana umak

Jer jednostavna su rješenja uvijek najbolja.

Gozba iz prijestolnice umaka! Kad se zaželimo umaka od rajčice, prvo na pamet pada klasična Napoletana! Češnjak, timijan i vlasac zamirisat će u svoj svojoj raskoši čim otvorite staklenku, a punoća okusa rajčice savršeno se komplimentira sa ekstra djevičanskim maslinovim uljem. Bez konzervansa i bez glutena. Što se priloga tiče, ni s jednim ne možete pogriješiti. Umak Napoletana ide uz sve.

Ukratko...

Bez konzervansa • Bez glutena

Značajke proizvoda

skinite poklopac i staklenku s umakom zagrijte u mikrovalnoj pećnici ili istresite u posudu i zagrijte na laganoj vatri.

fino sjeckana rajčica (63%), sjeckana rajčica (11,3%), koncentrat rajčice (10%), luk, mrkva, šećer, kuhinjska sol, suncokretovo ulje, ekstra djevičansko maslinovo ulje, češnjak (0,5%), peršin (0,2%), timijan, vlasac, biber.

  • Čuvati: na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
  • Trajanje: 24 mjeseca.
  • Pakiranje: staklenka 410 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 58 kcal / 243 kJ
Masti = 1.2 g
- zasićene masne kiseline = 0.2 g
Ugljikohidrati = 8.9 g
- šećeri = 8.5 g
Bjelančevine = 1.7 g
Sol = 0.9 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Isprobajte ih u ovim receptima

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Tekuće rapsodije

Nema muke, a svako jelo ide “od ruke”