Mljevena želatina

Mljevena želatina

U kuhinji je ponekad potrebna čvrsta ruka i - želatina

Služi za učvršćivanje krema za torte i kolače, ali i za pripremu slanih jela, poput aspika ili hladetine.

Dolcela želatina izvrstan je izvor bjelančevina jer sadrži visokovrijedan nutritivni sastojak, jestivu želatinu, sa čak 82–84% proteina. Neka se i kolači malo zabave i sve zadrhti!

Ukratko...

Za učvršćivanje krema za torte i kolače • Za pripremu slanih jela

Značajke proizvoda

pomiješajte sadržaj vrećice s 5 žlica hladne vode. Ostaviti bubriti 10 minuta. Miješajući zagrijavajte (ne kuhati) dok se želatina potpuno ne otopi.

želatina (goveđa).

  • Čuvati: na suhom i hladnom mjestu.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: vrećica 10 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 328 kcal / 1394 kJ
Bjelančevine = 82 g
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
ADIO ADITIVI!

Poznata jela bez nepoznatih sastojaka