Limunska kiselina je must have svake kuhinje. Ona je veliki pomagač u pripremanju džemova i sirupa, ali i jedan od glavnih sastojaka domaćih recepata za čišćenje.
Neizostavna u pripremi zimnice kad se može dodati proizvodima od voća i povrća, voćnim kompotima, džemovima, želeima, pekmezima.
Odlična je i za pripremu limunade, ledenog čaja, sladoleda, baklave i drugih slastica.
Ukratko...
Obogaćuje okus voća • Stabilizira boju pripravka od voća
Priprema
s limunskom kiselinom možete pripremati razne sirupe (od bazge i voća), limunade, ledeni čaj, sladoled, marmeladu, baklavu i druge slastica već prema pripremljenoj recepturi. Pripremite osvježavajući napitak. Dodajte 2 čajne žličice limunske kiseline u litru vode i... prikaži još s limunskom kiselinom možete pripremati razne sirupe (od bazge i voća), limunade, ledeni čaj, sladoled, marmeladu, baklavu i druge slastica već prema pripremljenoj recepturi. Pripremite osvježavajući napitak. Dodajte 2 čajne žličice limunske kiseline u litru vode i zasladite po želji. Poslužite s kockicama leda.
- Čuvati: na suhom i hladnom mjestu.
- Trajanje: 18 mjeseci.
- Pakiranje: vrećica 20 g i 100 g.
Sastojci
limunska kiselina (E 330).
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Dolcela
- Dolcela slatka zimnica
- TIP PROIZVODA
- Pripomoć za pripremu slastica
- OBROK
- Međuobrok
- STUPANJ PRIPREME
- Instantní
- OKUS
- Kiselo
- GLAVNI SASTOJAK
- Ostalo