Limunska kiselina

Limunska kiselina

Nezaobilazan pomagač u svakoj kuhinji

Limunska kiselina je must have svake kuhinje. Ona je veliki pomagač u pripremanju džemova i sirupa, ali i jedan od glavnih sastojaka domaćih recepata za čišćenje.

Neizostavna u pripremi zimnice kad se može  dodati proizvodima od voća i povrća, voćnim kompotima, džemovima, želeima, pekmezima.

Odlična je i za pripremu limunade, ledenog čaja, sladoleda, baklave i drugih slastica.

Ukratko...

Obogaćuje okus voća • Stabilizira boju pripravka od voća

Priprema

s limunskom kiselinom možete pripremati razne sirupe (od bazge i voća), limunade, ledeni čaj, sladoled, marmeladu, baklavu i druge slastica već prema pripremljenoj recepturi. Pripremite osvježavajući napitak. Dodajte 2 čajne žličice limunske kiseline u litru vode i... prikaži još s limunskom kiselinom možete pripremati razne sirupe (od bazge i voća), limunade, ledeni čaj, sladoled, marmeladu, baklavu i druge slastica već prema pripremljenoj recepturi. Pripremite osvježavajući napitak. Dodajte 2 čajne žličice limunske kiseline u litru vode i zasladite po želji. Poslužite s kockicama leda.

  • Čuvati: na suhom i hladnom mjestu.
  • Trajanje: 18 mjeseci.
  • Pakiranje: vrećica 20 g i 100 g.

Sastojci

limunska kiselina (E 330).

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Red je za zimnicu

Zima, zima, e pa šta je...