Kukuruzna krupica

Kukuruzna krupica

Čuvarica tradicije

Još od zlatnog doba naših baka, kukuruzna krupica ima nezamjenjivo mjesto u tradicionalnim jelima.

Pa tko uopće može zamisliti umak od jetrice bez palente kao priloga? A kakva bi to tek blijeda kopija starih recepata bila bez jarke boje žutih zlevanki, žličnjaka, nabujaka ili pita? Kukuruzna krupica se zbog svoje brze i jednostavne pripreme te neutralnog okusa lako kombinira i uz ribu, špinat, povrće sa žara pa čak i kao sastojak nekih kolača.

 

Ukratko...

Za pripremu palente

prema uputi na poleđini vrećice.

kukuruzna krupica.

  • Čuvati: na suhom i zračnom mjestu.
  • Trajanje: 9 mjeseci.
  • Pakiranje: 1kg, 25 kg, 50 kg.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 364 kcal / 1530 kJ
Masti = 1.2 g
Ugljikohidrati = 79.6 g
Bjelančevine = 8.8 g
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
PASTA

Zbogom sjeckanju i neugodnim mirisima