Još od zlatnog doba naših baka, kukuruzna krupica ima nezamjenjivo mjesto u tradicionalnim jelima.
Pa tko uopće može zamisliti umak od jetrice bez palente kao priloga? A kakva bi to tek blijeda kopija starih recepata bila bez jarke boje žutih zlevanki, žličnjaka, nabujaka ili pita? Kukuruzna krupica se zbog svoje brze i jednostavne pripreme te neutralnog okusa lako kombinira i uz ribu, špinat, povrće sa žara pa čak i kao sastojak nekih kolača.
Ukratko...
Za pripremu palente
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 364 kcal / 1530 kJ |
---|---|
Masti | = 1.2 g |
Ugljikohidrati | = 79.6 g |
Bjelančevine | = 8.8 g |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Podravka
- Podravka brašno
- TIP PROIZVODA
- Brašna i mješavine
- OBROK
- Međuobrok
- Večera
- Ručak
- STUPANJ PRIPREME
- Polugotovo
- OKUS
- Neutralno
- GLAVNI SASTOJAK
- Žitarice
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Prikladno za vegetarijance