Kranjske kobasice pikant

Kranjske kobasice pikant

Ovog gosta nikad dosta

Kranjske kobasice su rado viđen gost svakog obroka, a dodatak kajenskog papra čini ove kobasice VIP gostom. Zbog visokog udjela od čak 95% pomno odabranog svinjskog i goveđeg mesa, kranjske kobasice su odličan odabir i kao samostalno jelo ali i kao dodatak raznim varivima i brojnim drugim jelima.

Ukratko...

S kajenskim paprom • Prirodno bogato proteinima • Bez dodanih pojačivača okusa i bojila • Bez glutena • Proizvodi visoke kvalitete

Značajke proizvoda

Kobasice izvaditi iz vrećice i kuhati u vrućoj vodi, na laganoj vatri 10 – 12 min ili peći na roštilju ili tavi 8 - 10 min. Kobasice se prije pečenja mogu malo zarezati po površini.

svinjsko meso 95%, kuhinjska sol, začini (kajenski papar 0,05%) i ekstrakt začina, bjelančevine soje, dekstroza, emulgator difosfati, antioksidans natrijev izoaskorbat, aroma, konzervans natrijev nitrit. Može sadržavati gorušicu.

  • Čuvati: Na temperaturi od 1°C do 4°C. Nakon otvaranja vrećice, proizvode čuvati u hladnjaku pri temperaturi od 1 do 4°C i upotrijebiti u roku 2 dana.
  • Trajanje: 45 dana.
  • Pakiranje: 300 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 266 kcal / 1106 kJ
Masti = 21 g
- zasićene masne kiseline = 7.7 g
Ugljikohidrati = 1.7 g
- šećeri = 0.6 g
Bjelančevine = 17 g
Sol = 1.9 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Ručak na odmoru

Okačite kuhaču o klin