Kranjske kobasice su rado viđen gost svakog obroka, a dodatak kajenskog papra čini ove kobasice VIP gostom. Zbog visokog udjela od čak 95% pomno odabranog svinjskog i goveđeg mesa, kranjske kobasice su odličan odabir i kao samostalno jelo ali i kao dodatak raznim varivima i brojnim drugim jelima.
Ukratko...
S kajenskim paprom • Prirodno bogato proteinima • Bez dodanih pojačivača okusa i bojila • Bez glutena • Proizvodi visoke kvalitete
Značajke proizvoda
Kobasice izvaditi iz vrećice i kuhati u vrućoj vodi, na laganoj vatri 10 – 12 min ili peći na roštilju ili tavi 8 - 10 min. Kobasice se prije pečenja mogu malo zarezati po površini.
svinjsko meso 95%, kuhinjska sol, začini (kajenski papar 0,05%) i ekstrakt začina, bjelančevine soje, dekstroza, emulgator difosfati, antioksidans natrijev izoaskorbat, aroma, konzervans natrijev nitrit. Može sadržavati gorušicu.
- Čuvati: Na temperaturi od 1°C do 4°C. Nakon otvaranja vrećice, proizvode čuvati u hladnjaku pri temperaturi od 1 do 4°C i upotrijebiti u roku 2 dana.
- Trajanje: 45 dana.
- Pakiranje: 300 g.
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 266 kcal / 1106 kJ |
---|---|
Masti | = 21 g |
- zasićene masne kiseline | = 7.7 g |
Ugljikohidrati | = 1.7 g |
- šećeri | = 0.6 g |
Bjelančevine | = 17 g |
Sol | = 1.9 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Podravka
- Podravka mesni proizvodi i gotova jela
- TIP PROIZVODA
- Mesni proizvodi
- OBROK
- Večera
- Ručak
- Doručak
- STUPANJ PRIPREME
- Polugotovo
- OKUS
- Ljuto
- GLAVNI SASTOJAK
- Meso
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Bez dodanih pojačivača okusa
- Bez glutena
- Izvor proteina