Kajenski papar

Kajenski papar

Mali začin za velike okuse

Kajenski papar dobiva se od malih ljutih papričica koje se melju u sitan, fini prah. Već mala količina vaše će jelo obogatiti pikantnijim okusom, no ukoliko volite intenzivnije ljut okus, s ovim začinom možete biti i hrabriji. U jelima od piletine, krumpira, kukuruza ili riže, uz ribu ili škampe, u krem juhama ili umacima, kajenski će papar donijeti toplinu vašem nepcu. 

O svim tajnama kajenskog papra pročitaj na www.zacini-inspiracije.hr

Ukratko...

Od malih ljutih papričica • Intenzivan ljut okus

Priprema

za jela od jaja, krumpira, škampi i jela od piletine, umaka i krem juha.

  • Čuvati: na suhom mjestu.
  • Trajanje: 24 mjeseca.
  • Pakiranje: posipač 38 g.

Sastojci

kajenski papar mljeveni.

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Žitarice

Vrijedne vaše pažnje