Kajenski papar dobiva se od malih ljutih papričica koje se melju u sitan, fini prah. Već mala količina vaše će jelo obogatiti pikantnijim okusom, no ukoliko volite intenzivnije ljut okus, s ovim začinom možete biti i hrabriji. U jelima od piletine, krumpira, kukuruza ili riže, uz ribu ili škampe, u krem juhama ili umacima, kajenski će papar donijeti toplinu vašem nepcu.
O svim tajnama kajenskog papra pročitaj na www.zacini-inspiracije.hr
Ukratko...
Od malih ljutih papričica • Intenzivan ljut okus
Priprema
za jela od jaja, krumpira, škampi i jela od piletine, umaka i krem juha.
- Čuvati: na suhom mjestu.
- Trajanje: 24 mjeseca.
- Pakiranje: posipač 38 g.
Sastojci
kajenski papar mljeveni.
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Vegeta
- Maestro
- TIP PROIZVODA
- Dodaci jelima
- OBROK
- Ručak
- Večera
- Doručak
- STUPANJ PRIPREME
- Gotovo
- OKUS
- Ljuto
- GLAVNI SASTOJAK
- Začini
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Bez glutena
- Prikladno za vegetarijance