Već dugi je niz godina vjerni suputnik vaših izleta i roštiljada na otvorenom, ali i sjajno društvo u kuhinji. Podravka Jeger se odlično snalazi u raznim situacijama, a s tanjura nestaje brže nego zec u šumskom grmu.
Kvalitetna svinjetina i govedina u ovoj skladnoj kobasici oplemenjene su začinima za još više okusa, a do vas dolazi u karakterističnom obliku i pakiranju. Kad ste u potrazi za izvrsnim doručkom ili večerom, nema boljeg ulova!
Ukratko...
Dugogodišnja tradicija proizvodnje i kvalitete • Izrađen od kvalitetnih komada mesa • Posebna mješavina začina
Značajke proizvoda
poslužiti bez dodatne pripreme narezan u sendviču, kao hladno predjelo ili kao sastavni dio raznih kulinarskih delicija kao što su jeger kuhan u vinu ili pak pečen na roštilju, na štapu na otvorenoj vatri.
meso 85% (svinjsko i goveđe), svinjsko masno tkivo, kuhinjska sol, začini i ekstrakti začina, bjelančevine soje, dekstroza, emulgator E450, antioksidans E316, konzervans E250, aroma, bojilo E120. Može sadržavati gorušicu.
- Čuvati: od 1°C do 4°C.
- Trajanje: pakirano u kontroliranoj atmosferi - 45 dana.
- Pakiranje: cca. 700 g.
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 311 kcal / 1286 kJ |
---|---|
Masti | = 27 g |
- zasićene masne kiseline | = 9.6 g |
Ugljikohidrati | = 1.9 g |
- šećeri | = 0 g |
Bjelančevine | = 15 g |
Sol | = 2.1 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Podravka
- Podravka polutrajne kobasice
- Podravka mesni proizvodi i gotova jela
- TIP PROIZVODA
- Mesni proizvodi
- OBROK
- Međuobrok
- Večera
- Doručak
- STUPANJ PRIPREME
- Gotovo
- OKUS
- Slano
- GLAVNI SASTOJAK
- Meso
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Bez glutena