Jeger

Jeger

U lovu na sjajan okus

Već dugi je niz godina vjerni suputnik vaših izleta i roštiljada na otvorenom, ali i sjajno društvo u kuhinji. Podravka Jeger se odlično snalazi u raznim situacijama, a s tanjura nestaje brže nego zec u šumskom grmu.

Kvalitetna svinjetina i govedina u ovoj skladnoj kobasici oplemenjene su začinima za još više okusa, a do vas dolazi u karakterističnom obliku i pakiranju. Kad ste u potrazi za izvrsnim doručkom ili večerom, nema boljeg ulova!

Ukratko...

Dugogodišnja tradicija proizvodnje i kvalitete • Izrađen od kvalitetnih komada mesa • Posebna mješavina začina

Značajke proizvoda

poslužiti bez dodatne pripreme narezan u sendviču, kao hladno predjelo ili kao sastavni dio raznih kulinarskih delicija kao što su jeger kuhan u vinu ili pak pečen na roštilju, na štapu na otvorenoj vatri.

meso 85% (svinjsko i goveđe), svinjsko masno tkivo, kuhinjska sol, začini i ekstrakti začina, bjelančevine soje, dekstroza, emulgator E450, antioksidans E316, konzervans E250, aroma, bojilo E120. Može sadržavati gorušicu.

  • Čuvati: od 1°C do 4°C.
  • Trajanje: pakirano u kontroliranoj atmosferi - 45 dana.
  • Pakiranje: cca. 700 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 311 kcal / 1286 kJ
Masti = 27 g
- zasićene masne kiseline = 9.6 g
Ugljikohidrati = 1.9 g
- šećeri = 0 g
Bjelančevine = 15 g
Sol = 2.1 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Isprobajte ih u ovim receptima

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Red je za zimnicu

Zima, zima, e pa šta je...