Bjelančevine i omega-3 masne kiseline čine jadranske sardine ne samo finom, već i iznimno korisnom namirnicom u svakodnevnoj prehrani.
Pripremljene su na tradicionalno jednostavan način uz dodatak soli i odabranog biljnog ulja. Kao dokaz izvrsnosti, osim mnoštva vjernih kupaca, izdvajamo i Superior taste award koju je ovaj proizvod osvojio kao nagradu za izvanredan okus.
Ukratko...
Jadranske srdele • Prirodan izvor kalcija • Prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama • Ukusan i brz obrok
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 306 kcal / 1268 kJ |
---|---|
Masti | = 26 g |
- zasićene masne kiseline | = 5.3 g |
Ugljikohidrati | = 0 g |
- šećeri | = 0 g |
Bjelančevine | = 18 g |
Sol | = 1 g |
Kalcij | = 366 mg |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Eva
- OBROK
- Ručak
- Međuobrok
- Večera
- Doručak
- STUPANJ PRIPREME
- Gotovo
- OKUS
- Slano
- GLAVNI SASTOJAK
- Riba
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Bez dodanih pojačivača okusa
- Reciklirajuća ambalaža
- Bez glutena
- Izvor proteina
- Bez šećera
- Bez konzervansa