Jadranske sardine u biljnom ulju

Jadranske sardine u biljnom ulju

Odličan ulov!

Bjelančevine i omega-3 masne kiseline čine jadranske sardine ne samo finom, već i iznimno korisnom namirnicom u svakodnevnoj prehrani.

Pripremljene su na tradicionalno jednostavan način uz dodatak soli i odabranog biljnog ulja. Kao dokaz izvrsnosti, osim mnoštva vjernih kupaca, izdvajamo i Superior taste award koju je ovaj proizvod osvojio kao nagradu za izvanredan okus. 

Ukratko...

Jadranske srdele • Prirodan izvor kalcija • Prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama • Ukusan i brz obrok

proizvod se može konzumirati bez prethodne kulinarske obrade.

Srdela (Sardina pilchardus) min. 70 %, sojino ulje max. 29 %, jodirana sol.

  • Čuvati: na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
  • Trajanje: 48 mjeseci.
  • Pakiranje: 100 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 306 kcal / 1268 kJ
Masti = 26 g
- zasićene masne kiseline = 5.3 g
Ugljikohidrati = 0 g
- šećeri = 0 g
Bjelančevine = 18 g
Sol = 1 g
Kalcij = 366 mg
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Sportski život

U zdravoj hrani, zdrav duh