Jadranske sardine s limunom

Jadranske sardine s limunom

Nitko nije imun na srdelu i limun!

Dodatak limuna tradicionalno pospješuje probavljivost pojedinih namirnica, pa ga susrećemo u brojnim kombinacijama s ribom.

Budući da dodaje i svježinu okusu, ova kombinacija srdela s limunom idealna je kada poželite hranjiv, a lagan obrok. Ovaj obrok možete jesti samostalno, no izvrstan je i u salatama ili drugim složenijim jelima.

Ukratko...

Jadranske srdele • Prirodan izvor kalcija • Prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama • Osvježavajući okus limuna • Brz i ukusan obrok

Značajke proizvoda

proizvod se može konzumirati bez prethodne kulinarske obrade.

Srdela (Sardina pilchardus) min. 70 %, sojino ulje max. 29 %, jodirana sol.

  • Čuvati: na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
  • Trajanje: 48 mjeseci.
  • Pakiranje: 100 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 306 kcal / 1268 kJ
Masti = 26 g
- zasićene masne kiseline = 5.3 g
Ugljikohidrati = 0 g
- šećeri = 0 g
Bjelančevine = 18 g
Sol = 1 g
Kalcij = 366 mg
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Mediteranska prehrana

Kuhinja kakva je nekad bila