Znaš onaj trenutak kad te uhvati neodoljiva žudnja za slatkim? Sada umjesto jabuke možeš pojesti savršen čokoladni kolač bez imalo grižnje savjesti jer u igru dolazi novi moćan saveznik – Dolcela HI protein Mug cake. U keramičkoj šalici promiješaj mlijeko i sadržaj vrećice, stavi u mikrovalnu pećnicu i – ta-daaa! Čokoladna rapsodija obogaćena proteinima spremna je u manje od minute.
U keramičku šalicu (oko 250 ml) ulijte 50 ml mlijeka s 1,5 % mliječne masti i usipajte sadržaj vrećice. Žlicom miješajte 30 sekundi, dok ne postane glatko. Pecite u mikrovalnoj pećnici 45 sekundi na maksimalnoj jačini (700-800 W). Uživajte u toplom mug cakeu. Napomena:... prikaži još U keramičku šalicu (oko 250 ml) ulijte 50 ml mlijeka s 1,5 % mliječne masti i usipajte sadržaj vrećice. Žlicom miješajte 30 sekundi, dok ne postane glatko. Pecite u mikrovalnoj pećnici 45 sekundi na maksimalnoj jačini (700-800 W). Uživajte u toplom mug cakeu. Napomena: Uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje mikrovalne pećnice. Kolač sadrži određenu količinu umaka od čokolade. Savjet: Kolač možete servirati i na tanjuru tako da ga po potrebi vilicom odmaknete od ruba šalice i izvrnete na tanjur.
pšenično brašno, protein sirutke (20 %), šećer, kakaov prah smanjene masti (10 %), maltodekstrin, čokolada (prah) (7 %) [(šećer, kakaov prah, kakaov maslac, emulgator (sojin lecitin)); (Kakaovi dijelovi: 41 % min.)], punomasno mlijeko u prahu, vlakna jabuke, bjelanjak u prahu, prašak za pecivo (tvari za rahljenje: dinatrijev difosfat, natrijev hidrogen karbonat), jodirana sol, aroma, zgušnjivač (E 466). Može sadržavati lješnjak.
- Čuvati: na suhom i hladnom mjestu.
- Trajanje: 12 mjeseci.
- Pakiranje: vrećica 50 g.
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 374 kcal / 1577 kJ |
---|---|
Masti | = 5.7 g |
- zasićene masne kiseline | = 3.5 g |
Ugljikohidrati | = 25 g |
- šećeri | = 28 g |
Vlakna | = 7.2 g |
Sol | = 1.9 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Dolcela
- Dolcela Hi protein
- TIP PROIZVODA
- Slastice
- OBROK
- Međuobrok
- STUPANJ PRIPREME
- Instant
- OKUS
- Slatko
- GLAVNI SASTOJAK
- Ostalo
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Izvor proteina