Za pripremu raznovrsnih jela koristite ukusan i od srca napravljen goveđi temeljac. Uživajte u rapsodiji okusa na vašem tanjuru bez previše vremena provedenog u kuhinji.
Bez dodanih pojačivača okusa, bez umjetnih aroma, potpuno prirodnog goveđeg okusa. Koristi se jednostavno, prethodno otopljen u vodi ili direktnim dodavanjem u jelo. Temelj imate, uživajte u vlastitoj kulinarskoj nadogradnji!
Ukratko...
Domaći okus • Brza i jednostavna priprema • Bez dodanih pojačivača okusa • Bez konzervansa
Značajke proizvoda
Za poboljšanje okusa različitih jela (variva, umaka, rižota, pirjanih jela s mesom i dr.) – tijekom kuhanja dodajte u jelo. Jedna posudica je dovoljna za 500 ml jela. Po potrebi dosolite. Za pripremu juhe – sadržaj posudice stavite u 500 ml vrele vode i kratko (2-3... prikaži još Za poboljšanje okusa različitih jela (variva, umaka, rižota, pirjanih jela s mesom i dr.) – tijekom kuhanja dodajte u jelo. Jedna posudica je dovoljna za 500 ml jela. Po potrebi dosolite. Za pripremu juhe – sadržaj posudice stavite u 500 ml vrele vode i kratko (2-3 minute) prokuhajte.
voda, sol, maltodekstrin, palmino ulje, šećer, inulin, kvaščev ekstrakt, prirodne arome, sušeni goveđi mesni ekstrakt 1,5%, sušena mrkva, zgušnjivači (ksantan guma, karuba guma), začini, sušeni celer, sušeni luk, bojilo (obični karamel), sušeni peršinov list, kukuruzni škrob. Može sadržavati pšenično brašno, mlijeko i jaja.
- Čuvati: na suhom mjestu i sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 3 dana. Proizvod može kristalizirati – to je prirodan proces i ne utječe na kvalitetu.
- Trajanje: 12 mjeseci.
- Pakiranje: 4 x 28 g = 112 g (kartonska kutija)
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 128 kcal / 535 kJ |
---|---|
Masti | = 4.8 g |
- zasićene masne kiseline | = 3 g |
Ugljikohidrati | = 14 g |
- šećeri | = 13 g |
Bjelančevine | = 4.3 g |
Sol | = 18.9 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Podravka
- Podravka bujoni
- Podravka temeljci
- Kulinarstvo
- TIP PROIZVODA
- Juhe
- OBROK
- Ručak
- Večera
- STUPANJ PRIPREME
- Polugotovo
- OKUS
- Slano
- GLAVNI SASTOJAK
- Ostalo
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Bez konzervansa