Fant mješavina za slavonski čobanac - ljuti

Fant mješavina za slavonski čobanac - ljuti

Čovječe ne ljuti se - sigurno će uspjeti!

Možda ne postoji savršena mjera, ali originalni slavonski čobanac najukusniji je kad je ljut.

Upravo zbog toga omiljen je kod gurmana koji vole bogatu hranu punog okusa i čili papriku. I zato, umjesto da pogađate savršen omjer začina, jednostavno otvorite Fant mješavinu za slavonski čobanac-ljuti – sigurno se nitko neće ljutiti.

Ukratko...

Brza i jednostavna priprema • Za pripremu tradicionalnog poznatog regionalnog jela - čobanca

1. Sadržaj vrećice prelijte sa 2 L hladne vode, dobro promiješajte i prokuhajte. 2. Dodajte 800 g na kockice narezanog junećeg, svinjskog, ovčjeg ili janjećeg mesa. 3. Kuhajte na laganoj vatri oko 2 sata.

sušeni luk 30%, slatka začinska paprika 23%, jodirana sol (sol, kalijev jodat), pojačivač okusa (mononatrijev glutaminat), kukuruzni škrob, ljuta začinska paprika 4%, čili paprika 3%, kvaščev ekstrakt. Može sadržavati pšenično brašno, mlijeko, jaja i celer u tragovima.

  • Čuvati: na suhome mjestu i sobnoj temperaturi.
  • Trajanje: 15 mjeseci.
  • Pakiranje: vrećica 90 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 260 kcal / 1090 kJ
Masti = 4.4 g
- zasićene masne kiseline = 0.7 g
Ugljikohidrati = 33 g
- šećeri = 24 g
Vlakna = 16 g
Bjelančevine = 14 g
Sol = 21.9 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Isprobajte ih u ovim receptima

učitavam još recepata

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
ADIO ADITIVI!

Poznata jela bez nepoznatih sastojaka