Fant mješavina za punjenu papriku i sarmu

Fant mješavina za punjenu papriku i sarmu

Nastavljamo tamo gdje su stale naše bake

Sarme i punjene paprike su među najomiljenijim domaćim jelima svih generacija.

Međutim, bez pažljivog odabira začina njihov okus neće biti onakav kakvog pamtimo. Zbog toga smo pripremili Fant mješavinu za punjenu papriku i sarmu - malu pomoć za jednostavnije spremanje upravo tih jela. Kako pravilno puniti paprike ili zamotati sarme ipak ćete morati pitati baku.

Ukratko...

Brza i jednostavna priprema • Proizvod namijenjen prvenstveno za pripremu punjene paprike i za pripremu sarme

za pripremu 4 obroka potrebno je 500 g mljevenog mesa, 100 g riže. Sadržaj vrećice promiješajte sa 100 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta. Pripremljenom Fantu dodajte 500 g mljevenog... prikaži još za pripremu 4 obroka potrebno je 500 g mljevenog mesa, 100 g riže. Sadržaj vrećice promiješajte sa 100 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta. Pripremljenom Fantu dodajte 500 g mljevenog mesa i oko 100 g riže te dobro promiješajte. Smjesom nadjenite paprike ili pripremite sarme od listova kiselog ili svježeg kupusa. Tom mješavinom možete nadjenuti tikvice, luk i sl.

jodirana sol (sol, kalijev jodat), krušne mrvice (pšenično brašno, kvasac, jodirana sol), sušeni luk, pšenično brašno, kukuruzni škrob, sušeni krumpir, pojačivač okusa (mononatrijev glutaminat), sušeni češnjak 2,2%, jaja u prahu, crni papar 1,6%, slatka začinska paprika, peršinov list 0,3%. Može sadržavati mlijeko i celer u tragovima.

  • Čuvati: na suhome mjestu i sobnoj temperaturi.
  • Trajanje: 15 mjeseci.
  • Pakiranje: vrećica 60 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 270 kcal / 1143 kJ
Masti = 1.5 g
- zasićene masne kiseline = 0.4 g
Ugljikohidrati = 52 g
- šećeri = 15 g
Vlakna = 5.2 g
Bjelančevine = 9.5 g
Sol = 23.8 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Sarma

Najukusnije umotan poklon na stolu