Dalmatinski pršut

Dalmatinski pršut

Tradicionalno majstorstvo na djelu

Opojna aroma po dimu - to je ono po čemu se prepoznaje pravi, tradicionalni dalmatinski pršut. Svinjski but s kosti i morska sol jedina su dva sastojka, no za postizanje pravog okusa i mirisa potrebna su i stoljeća iskustva, tradicije i običaja. Pomoćnici su svjež zrak, bura i tvrdo drvo hrasta, graba i bukve. I naravno, minimalno 12 mjeseci zrenja. Podravka dalmatinski pršut nosi zaštićenu oznaku zemljopisnog podrijetla.

Ukratko...

Dimljeno prirodnim dimom • S morskom soli • Bogato proteinima • Zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla

Značajke proizvoda

poslužiti na plati, kao hladno predjelo ili kao dio kulinarske delicije.

svinjski but, morska sol.

  • Čuvati: pri temperaturi od +4°C do +8°C.
  • Trajanje: 180 dana.
  • Pakiranje: naresci 80 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 282 kcal / 1187 kJ
Masti = 18.3 g
- zasićene masne kiseline = 7.2 g
Ugljikohidrati = 0 g
- šećeri = 0 g
Bjelančevine = 30 g
Sol = 5.8 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Isprobajte ih u ovim receptima

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
ADIO ADITIVI!

Poznata jela bez nepoznatih sastojaka