Bijelo brašno se dobiva finim mljevenjem jezgre pšeničnih zrna bez ovojnice, kako bi na kraju dobili besprijekorno bijelu boju uz izuzetno sitnu teksturu čestica.
Ima izuzetna svojstva pri pečenju pa je više nego idealno za sve vrste kruhova i kiflica, domaćih tjestenina i rezanaca, a posebno se ističe kao dobar izbor u pripremi vučenog tijesta. Uz vrhunsko brašno, sve ide glatko!
Ukratko...
Izvrsno svojstvo pečenja, za bijeli kruh i domaću tjesteninu
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 350 kcal / 1464 kJ |
---|---|
Masti | = 1.7 g |
- zasićene masne kiseline | = 0.3 g |
Ugljikohidrati | = 73 g |
- šećeri | = 2.2 g |
Bjelančevine | = 12 g |
Sol | = 0.12 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Podravka
- Podravka brašno
- TIP PROIZVODA
- Brašna i mješavine
- OBROK
- Večera
- Ručak
- Međuobrok
- STUPANJ PRIPREME
- Polugotovo
- OKUS
- Neutralno
- GLAVNI SASTOJAK
- Žitarice
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Prikladno za vegetarijance