Prehrambeni rječnik na Internet stranicama Podravke

Podravka je na svojim Internet stranicama predstavila digitalnu verziju poznatog Prehrambenog rječnika dr sc Ignac Kuliera sa više od 5200 pojmova koji je zasigurno jedan od najvećih rječnika takvog tipa u svijetu. U Prehrambenom rječniku pronaći ćete željeni pojam vezan uz hranu i prehranu.

Podravka je na svojim Internet stranicama predstavila digitalnu verziju poznatog Prehrambenog rječnika dr sc Ignac Kuliera sa više od 5200 pojmova koji je zasigurno jedan od najvećih rječnika takvog tipa u svijetu. U Prehrambenom rječniku pronaći ćete željeni pojam vezan uz hranu i prehranu. Namijenjen je malim i velikim kuharicama i kuharima, šefovima kuhinja, studentima i svima onima koji se bave prehranom ili ih to zanima. Ovim su rječnikom obuhvaćene gotovo sve discipline znanosti o hrani - mikrobiologija, toksikologija, biokemija, analitička kemija, nutricionistika, tehnologija, dijetetika, senzorika, metabolizam itd. Pretraživanje pojmova u Prehrambenom rječniku vrlo je funkcionalno i prilagođeno korisnicima. Kod odabira određenog pojma, dobiti ćete popis svih srodnih pojmova te na taj način saznati još više o traženoj temi kao i naziv pojma na engleskom jeziku. Ovaj rječnik nikako nije "definitivan" već predstavlja dinamičnu cjelinu koja će se stalno obogaćivati novim pojmovima u slici i riječi. Otkupom prava na rječnik Podravka je još jedan put pokazala da misli na svoje vjerne potrošače.