Uključi se u Vegeta nagradni natječaj i osvoji jednu od 100 originalnih nagrada: Sve ima bolji okus s Vegetom!

Natječaj traje od 20. 11 do 17.12. 2023. na web stranici http://vegeta.com/hr/sve-ima-bolji-okus. Prepusti se mašti i budi kreativan u svojim odgovorima

Dinamičan tempo života ne znači da trebaš raditi kompromise kad je hrana u pitanju. Čak i ako je obrok brz, mora biti ukusan. Vegeta ti garantira bogat okus bez dugotrajnih priprema. Uz nju, u kuhinji nikad nisi sam, uvijek pri ruci imaš začin koji svakom tvom jelu pun i bogat okus. Dok ti putuješ svjetskim kuhinjama, eksperimentiraš s namirnicama, okusima i začinima i ona ima sposobnost prilagodbe raznim kulinarskim stilovima.

Sve ima bolji okus s Vegetom

Vegeta je tvoj BFF u svijetu gdje prosječan okus nije opcija. Bilo da je riječ o izazovnom jelu ili djelu - uz nju je sve ukusnije. Dodatak samo jedne žličice može transformirati običan obrok u nešto posebno. Isprobaj, snimi, podijeli na društvenim mrežama i pohvali se svojim kulinarskim uspjesima. A, kad već surfaš – uključi se u nagradni natječaj - #onokad Vegeta popravi dan!

Gdje?

Na web stranici http://vegeta.com/hr/sve-ima-bolji-okus

Kako?

Život je ponekad serija neobjašnjivih događaja, a Vegeta je tvoj začinjeni scenarist! Reci nam koja je najbizarnija epizoda tvoje #onokad sage u kojoj možeš iskoristiti Vegeta spremnik da te spasi? U zadanoj formi na ovoj stranici napiši svoj odgovor koji započinje s izrazom #onokad. Neka bude kratak, ali kreativan.

Kada?

#onokad Vegeta popravi dan nagradni natječaj traje od ponedjeljka, 20.11. do nedjelje, 17.12.2023.

Što možeš osvojiti?

100 najkreativnijih prijava osvaja 100 Vegeta to go poklon kutija, a dobitnike bira žiri sastavljen od Tik Tok influencera. Sjajno, zar ne?

Sretno i ne zaboravi - Sve ima bolji okus s Vegetom!