Novi Podravkin temeljac za riblja jela

Podravkine temeljce možete koristiti otopljene u vodi za podlijevanje ili ih dodati direktno u jelo - Vašem varivu, umaku, rižotu ili juhi dat će prirodan i bogatiji okus.

Uz goveđi, kokošji i povrtni temeljac Podravka je pripremila novi temeljac za riblja jela koje karakterizira miris i aroma baš poput pravog domaćeg, tradicionalnog bujona, a ne zahtjeva višesatnu pripremu.

Možete ih koristiti otopljene u vodi za podlijevanje ili ih dodati direktno u jelo. Vašem varivu, umaku, rižotu ili juhi dat će prirodan i bogatiji okus. Bilo da se radi o goveđemkokošjem, povrtnom temeljcu ili temeljcu za riblja jela domaći okus zaokružit će vaše savršeno slano jelo.

Kampanja se sastoji od TV spota, koji je podržan oglasima putem tiska i interneta te promotivnim materijalima. Osim toga za vas smo pripremili i Knjižicu s receptima s Podravka temeljcima.