Domaća rajčica u glavnoj ulozi: od srca polja do vašeg stola

Rajčica nije samo sastojak – ona je srce vaših omiljenih jela. Naša Podravka rajčica, s ljubavlju uzgojena na domaćim poljima, s ponosom nosi titulu zvijezde u kuhinji. Njen bogat okus i neodoljiva svježina plod su pažljive brige, tradicije i vrhunske tehnologije koju koristimo kako bismo vam donijeli najbolje od prirode.

100% domaćeg porijekla, od polja do stola u 24 sata

Rajčice koje koristimo odabrane su s najljepših, sunčanih polja Hrvatske – od Istre, preko Podravine i Međimurja, pa sve do slavonskih ravnica. Svaka rajčica pažljivo je ubran plod koji se prerađuje unutar samo 24 sata kako bi zadržala svoju neodoljivu svježinu i hranjivost. U našem modernom pogonu u Varaždinu, svakog dana prerađujemo preko 1.000 tona rajčica, jamčeći najvišu kvalitetu koju vaša obitelj zaslužuje.

Put od svježe rajčice do savršene Passate

Naše rajčice prolaze kroz pomno osmišljen proces – od pranja, gnječenja do pasiranja, gdje se pažljivo uklanjaju sjemenke i kožice. Ovaj postupak, uz kratkotrajnu obradu na visokim temperaturama (HTST), omogućuje da Podravka Passata zadrži savršen okus i nutritivne vrijednosti – bez dodataka soli ili aditiva. Aseptičko punjenje čuva prirodnu svježinu, kako bi svaka kap bila baš kao da ste sami ubrali rajčicu iz vrta.

Rajčica bogata zdravljem i okusom

Podravka Passata nije samo dodatak vašim jelima – ona je prava riznica zdravlja. Uz bogatstvo vitamina A, C, K, B6 i B9, te dragocjeni likopen, naša passata pruža sve što je potrebno za zdrav i ukusan obrok. Njena svilenkasta tekstura i raskošna crvena boja čine je idealnim dodatkom za sve – od klasične pizze Margherite do tjestenine i sočnih umaka za mesne okruglice. U svakoj kapljici skriva se pravo bogatstvo prirode.

Uz našu passatu, tu su i domaći krastavci, paprike i grašak, koji svojim autentičnim okusima daju poseban pečat svakom jelu. Upravo oni donose domaću tradiciju i neodoljivu svježinu na vaš stol, čineći svaki obrok pravim užitkom.