Kuhanje bez sjeckanja povrća, nagomilanog posuđa i neugodnih mirisa zvuči kao nemoguća misija. Ali to se mijenja uz nove Vegeta Natur pastozne dodatke. Samo jedan stisak tube pretvorit će baš svako jelo u specijalitet prepun bogatih okusa i mirisa svježeg povrća i začinskog bilja. Bilo da pripremaš juhu, varivo, salatu, meso ili ribu, ne zaboravi izvući ovaj kulinarski as iz rukava.
-
Vegeta Natur pasta luk
-
Vegeta Natur povrtna pasta
-
Vegeta Natur pasta bosiljak
-
Vegeta Natur pasta češnjak
Isprobajte ih u ovim receptima
Zanimljivost
-
Jednostavna i lagana jela za zimski detoks
Detoksikacija organizma može pomoći u uklanjanju nakupljenih toksina iz hrane i poboljšanju ravnoteže u tijelu
-
Češnjak, luk, poriluk: Koje lukovičasto povrće koristiti za koja jela?
Češnjak, luk i poriluk bez sumnje poboljšavaju okus i teksturu svakom jelu, a odabirom prave vrste u pripremi recepta izvući...
-
Sjemenke bosiljka – mediteranska chia!
Upoznajte našu omiljenu začinsku biljku, bosiljak, u sasvim novom svjetlu i otkrijte sve ukusne, hranjive i zdrave čari njegovih...
-
Ljekovita svojstva začina
Osim što utječu na okus jela, začini ističu aromu, jelu daju i određenu boju, a koriste se i kao sredstvo za konzerviranje....