Samo birano povrće i začini mogu stvoriti rapsodiju okusa kakvu zaslužuju pravi gurmani, a sastojci u Natur proizvodima pričaju posebnu priču i omogućavaju autentičan doživljaj mirisa i okusa prirode. Pustite prirodu u vašu kuhinju i uživajte u kombinacijama mirisa i okusa uz Vegeta Natur dodatke jelima!
Za prirodne mirise i okuse u kuhinji trebat će ti
Isprobajte ih u ovim receptima
Zanimljivost
-
Vegeta Natur donosi prirodu u kuhinju
Prepoznatljiv okus kvalitete i prirodnosti donosi morska sol s otoka Paga, kurkuma je zaslužna za zlatnu boju, ljupčac će...
-
Vi i Vegeta Natur-volite se javno
Vegeta Natur omogućava vam vođenje brzog i modernog života, brigu o zdravlju i uravnoteženoj prehrani i uživanje u pripremi...
-
Mrkva
Mrkva je jedan on najboljih biljnih izvora α-karotena i ß-karotena, prekursora vitamina A koji nam je važan u očuvanju vida.
-
Zapanjujuće moći kurkume
Znanstvenici sa Zapada tek su nedavno prepoznali zapanjujuća terapijska svojstva kurkume. Prije nekoliko godina, u američkom...
-
Otkrivamo sve što ste željeli znati o lovoru
Jeste li znali da je naš omiljeni začin lovor, jedan od najvažnijih sastojaka bouqueta garni, te da nije samo simbol pobjede,...
-
Češnjak
Sušeni češnjak odlična je zamjena onima kojima je miris svježeg preintenzivan.
-
Kurkuma
Kurkuma je koncentirarni izvor jednog od najpoznatijih fitonutrijenata – kurkumina, za koji se smatra da može blagotvorno...
-
Crni papar
Za ljutinu papra zaslužan je kemijski spoj piperin kojeg najviše ima u crnom papru, stoga je on i najljuća vrsta papra.
-
Lovor
Smatra se da iznimno moćno djeluje na dišni sustav pa se nerijetko dodaje u kipuću vodu radi inhalacije.
Namirnice
-
Mrkva
Mrkva je veliki izvor karotenoida, koji pomažu u zaštiti od bolesti krvožilnog sustava, regulaciji šećera u krvi i poboljšanju...
-
Peršin
Peršin ravnih i kovrčavih listova - dva su osnovna tipa ove omiljene začinske biljke. Peršin ravnih listova ima snažniju...
-
Celer
U doba Homera bio je simbol ljepote i veselja. Francuzi su ga hvalili uzrečicom: "Ne treba se plašiti mukotrpnog puta do...
-
Crni papar
Vanjski sloj zrna papra potiče raspad masnih stanica, što može pozitivno djelovati na tjelesnu masu.
-
Češnjak
Češnjak je rado korišten začin u svim kuhinjama Mediterana. Provansalski umak aïoli, čiju osnovu čine majoneza, maslinovo...