Blagi, ljuti, u staklenci, u squeeze pakiranju – za sve želje i sve prigode postoji savršen ajvar! Ako ste raspoloženi za pikantni sendvič u miru svog doma, fini namaz na omiljeni kruh, možda tražite praktičan dodatak roštilj mesu ili fini party umak za tortille, u ajvaru ćete pronaći idealnog partnera. Kad želite nešto povrtno, ukusno, nešto što će vašem jelu dati novi okus i teksturu, ne tražite dalje: ajvar vam je uvijek na raspolaganju!
Svi naši ajvari
Isprobajte ih u ovim receptima
Zanimljivost
-
Podravka ajvar blagi i ljuti
Vjerovali ili ne, naš omiljeni klasični Podravkin blagi ili ljuti ajvar nije samo namirnica u čiji se okus i svestranost...
-
Domaći ajvar od pečene paprike
Upoznajte sve čari kralja Podravkine smočnice, Podravkina ajvara od pečene paprike – svestranog namaza spravljenog prema...
-
Sve što još niste znali o ajvaru
Najveću količinu vitamina C u paprici sadrži upravo crvena paprika koju koristimo prilikom pripreme ajvara.
-
Tajna dobrog ajvara
Moderni tehnološki procesi, stroga selekcija sirovina, kvaliteta i visoki standardi proizvodnje rezultirali su izvrsnim Podravka...
-
Naš omiljeni i svestrani ajvar
Naše omiljene Podravka ajvare iskušajte u nekim potpuno novim ulogama, te prema cool receptima spremite punjenu pizzu, špagete,...
-
10 neizostavnih priloga roštilju
Kako je uživanje u jelima s okusom dima nezamislivo bez umaka, kruha i salata, za vas smo odabrali 10 neizostavnih priloga...
-
Fini prilozi uz omiljeni roštilj
Uz roštiljanje kao majstrosko umijeće i prilozi polaku poprimaju svoj status umjetnosti, bilo sastojcima, nazivom ili pozitivnim...
-
Malo više ajvara
Blaga, ljuta ili extra ljuta - tradicionalna delikatesa našeg podneblja jednostavno nas podsjeća, gdje god krenuli, znamo...
-
Ajvar - tradicionalna delikatesa
Aromatičan i ukusan proizvod od paprike i patlidžana, ulja i začinskih dodataka koji ide uz gotovo sve.
-
O divna, o draga, o slatka papriko!
Obožavana diljem svijeta, opjevana čak, napunjena, ukiseljena – to je ta paprika!
Namirnice
-
Paprika
Paprike su stigle u Europu iz Afrike, a proslavile su Mađarsku. Od okruglih i rogatih, od tamnozelenih, žutih i crvenih,...
-
Patlidžan
Ključna stvar kod kupovine patlidžana je njegova svježina. Odaberite lagane, srednje velike primjerke koji sadrže manje sjemenki...
-
Rajčica
Iako su joj stabljika i listovi otrovni, plodovi rajčica spadaju u najjestivije povrće. Svježa ili konzervirana rajčica priprema...