Sastojci: Fant za punjenu papriku i sarmu, Krem juha od rajčice, 500g mljevenog mesa, 100g riže, 8 paprika
6 obroka
90 minuta
-
1
Nadjenite paprike smjesom koju ste pripremili prema uputi na Fantu.
-
2
Za umak uspite sadržaj vrećice Krem juhe od rajčica u 1,2 L mlake vode.
Miješajte pjenjačom do vrenja.
Kuhajte na laganoj vatri 5 minuta neprestano miješajući.
-
3
U umak od rajčice položite punjene paprike i kuhajte 35-45 minuta.
Paprika
Zavodljiva i nepredvidiva, nikad ne znate u čemu će se ovog puta pojaviti za vašim stolom: varivu, ajvaru, sendviču, salati ili nekoj drugoj zanosnoj kombinaciji. Nekad je slatka, nekad ljuta; žuta, crvena ili zelena; cijela, sjeckana, samljevena; svježa, pečena ili kisela, ali nikad – dosadna! Ovog se ljeta dobro odmorite i napunite baterije, ali i pokoju papriku - jer ništa ne govori odmor kao miris ovog savršenog ljetnog jela.